ячменная мука перловая оптом от производителя
Особливо хотілося б зупинитися на перловому борошні ( ячмінне борошно
) - це унікальна сировина для харчової промисловості. Воно має високу
волого та жирозв>>язувальну властивість. Завдяки цим властивостям воно
може широко застосовуватись в м>>ясних та ковбасних виробах. Проте, я б
хотів зупинитися на тому, що перлове борошно може використовуватись і
в хлібопекарному виробництві. Перлове борошно за хімічним складом
доволі близько підходить до житнього борошна, але в перловому борошні
більше клітковини і високий вміст крохмалю. Тому перлове борошно можна
використовувати для часткової заміни основного борошна при випіканні
хліба. Воно надає випічці м>>якість і легкий горіховий присмак.
Перлове борошно добре застосовувати при приготуванні тістечка <<
картопля >>, при виготовленні тіста для млинців, пельменів, вареників.
А також додавати в якості згущувача в кондитерський крем і соуси.
Слід відмітити, що є сенс додавати саме перлове борошно в дієтичні
продукти харчування, а не соєве або горохове. Так як перлове борошно
має холестерино - знижуючий ефект. Для нього характерне ідеальне
співвідношення між крохмалями і білками.
Ми надіємось, що наша продукція буде мати попит серед технологів на
підприємствах і допоможе їм в розробці сучасних технологічних рішень.
- Додано21 лютого 2016
- АвторООО "АГРОСНАБ" (Сырье и ингредиенты для пищевой промышленности)
- МістоКиїв
- Тип оголошенняПродам
- РубрикаПродукти харчування / Борошно
- Переглядів857